Home arrow Uvjeti - Disclaimer
Uvjeti Koristenja Print

Osobni podaci

Obvezujemo se da će sa osobnim informacijama svojih korisnika i posjetitelja postupati u skladu sa zakonom te se navedene informacije neće proslijeđivati trećim osobama bez vašeg osobnog pristanka. Osobnim informacijama smatraju se podaci dani prilikom slanja i korištenja kontakt obrasca, prilikom komentiranja na blogu te podacima koje server zabilježi dok koristite naše stranice. Vaši podaci su sigurni.

Autorska prava

Sadržaj je moguće redistribuirati isključivo uz link ka našem članku. Link je potrebno objaviti odmah ispod citata, teksta kojeg preuzmete sa ove stranice. Link mora biti u <a> tag-u i ne smije imati definiran rel="nofollow" argument. Ukoliko ne postavite link u skladu s navedenim pravilima nemate pravo preuzimati sadržaj.

Sadržaj

Informacije na našim stranicama informativnog su sadržaja i podložne promjenama bez prethodne najave. Ne odgovaramo za nikakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja niti za tipografske pogreške na stranicama. Sadržaj pod rubrikom blog naše je osobno mišljenje u dobroj namjeri. Ne odgovaramo za točnost navedenih informacija. Također ne odgovaramo za točnost informacija koje pružamo izlaznim linkovima niti za informacije koje objave naši posjetitelji.

Zaštita korisnika

Osobne informacije o korisnicima naših web stranica koristit ćemo samo u dobroj namjeri i u skladu sa zakonom te se navedene informacije neće proslijeđivati trećim osobama bez vašeg osobnog pristanka.

Napomena

Korištenjem naših web stranica prihvaćate naše uvjete korištenja te se smatra da ste upoznati sa njima. Također zadržavamo pravo na izmjenu uvjeta korištenja bez prethodne obavijesti. Za sva dodatna pitanja koristite kontakt informacije.


 
When a webpage requires registration
 

Login


Lost Password?

Tools

Coming soon...

Syndicate